dilluns, 16 de març de 2020

DIMARTS 17 DE MARÇ - Una miqueta de música a casa!

4t - AUDICIÓ. L'aprenent de bruixot


Bon dia, alumnes de quart! Aquesta setmana vos propòs que mireu un vídeo d'una música que a mi personalment m'agrada molt i que ben segur que alguns de voltros ja haureu sentit. És una música orquestral composta per Paul Dukas i que es tiula "L'aprenent de bruixot". A la pel·lícula Fantasia de Disney, hi ha una animació protagonitzada per Mickey Mouse que està molt bé. Primer veureu la versió amb imatges de l'orquetra i després podreu gaudir dels dibuixos. L'únic que heu de fer és seguir les instruccions del formulari següent i sobretot pensau a clicar ENVIAR al final de les preguntes:

Enllaç formulari 4t: https://forms.gle/Zo4JJHXZLat9jpE8A

5è - Tema: EL MUSICAL


Bon dia nins i nines! Aquests dies a casa tancats m'agradaria que també seguiu pensant en la música! Vos assegur que és una gran eina d'entreteniment i una font enorme de recursos per fer-mos sentir més alegres, animats, tranquils... Ja sabeu que la música i les emocions sempre es donen la mà.

Avui vos he preparat un formulari de preguntes basat en el tema de MUSICALS. Recordau que fa uns dies vos vaig demanar que me definíssiu què és un musical? Idò aqui hi trobareu una explicació i dos vídeos que heu de mirar i contestar unes preguntes. I sobretot, pensau a clicar ENVIAR al final de tot!

Enllaç formulari 5è: https://forms.gle/DbNeRdRoLzFpuRyp7

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada